Setelah sekian waktu tidak melakukan postingan di blog saya ini karena urusan pekerjaan kantor yang begitu padat, akhir malam ini saya sempat sedikit waktu untuk melihat-lihat blog yang hampir tak terurus ini. Eh tak tahunya cek punya cek ternyata ada sedikit keanehan yang terjadi pada Pagerank blog ini yang seharusnya ber Pagerank 1 tapi tiba-tiba koq jadi Not Available. ya? Apa yang terjadi nich? Apakah karena saya sudah lama tidak melakukan postingan sehingga Om Google marah dengan blog ini. Tapi masa bodoh lah yang penting blog ini masih dapet job dari Blogsvertise. Khusus buat Om yang punya Blogsvertise melalui postingan ini saya ucapkan terima kasih karena masih mau memberikan job paid reviewnya ke blog ini sehingga alhamdulillah pundi-pundi dollar saya di Paypal sedikit demi sedikit jadi bertambah juga :-)

Related Posts :



39 comments

  1. Ecko // March 31, 2009 at 11:04 PM  

    Pertamaxxx...
    Gak masalah PR anjlok, Bro. Yg penting dolar jalan terus. Nah, kalo gara2 dolar anjlok penghasilan ikut anjlok, itu yg jadi masalah. :)

  2. Kodil // April 1, 2009 at 8:15 AM  

    wah..mas ecko main blog ini...makasih mas atas kunjungan. Jarang2 ada senior blogger yg mau komen di sini :-)

  3. Reza Fauzi // April 1, 2009 at 5:37 PM  

    sabar ya... nanti juga blik lagi... nambah malah

  4. Frisna // April 8, 2009 at 5:49 PM  

    PR dan $$$ itu bagaikan pisau bermata dua. Di satu sisi PR mungkin menjadi prestise kita sebagai seorang blogger. Namun jika blog sudah di recokin dengan bisnis2 paid repiu resikonya PR drop.

    Jika anda tidak monetize blog ini saya jamin PR akan naik terus. Akan tetapi dengan PR yang tingggi otomatis membuka peluang yang besar untuk blog monetize mendulang $$$.

    Nah jika anda bergelut dengan paid repiu (yang dibenci google) sebaiknya harus diimbangi dengan backlink yang kuat agar PR tidak drop.

    CMIIW.......

  5. ArieL, FX // April 14, 2009 at 3:13 AM  

    cari duit yah?

    selamat yah..

  6. Stop Smoking Aids // April 26, 2009 at 7:48 PM  

    smoga sukses ya cari duitnya..
    sabar2 aj klo masi dikit..he..he
    dikit demi dikit lm2 jadi agak banyak....:)

  7. panduan bisnis rumah tangga // May 12, 2009 at 12:56 PM  

    semoga suksesssssss.....

  8. jual web Rp.50ribu // May 12, 2009 at 12:58 PM  

    salam kenal y bozz..........

  9. invest77 // May 13, 2009 at 12:00 PM  

    kerja sam bisnis yuk..

  10. Wisata Seo Sadau // May 15, 2009 at 1:22 AM  

    Enak ya mas kalo udah nyicipin duid dari ripiu :) saia kapan yah???

  11. furniture indonesia // May 15, 2009 at 1:50 PM  

    bagi2 dong dolarnya..he..he..

  12. asrizal // May 24, 2009 at 2:50 PM  

    saya kapan ya mas dapet duit kayak gitu?

  13. Cat furniture // June 4, 2009 at 12:07 AM  

    i have a web blog and want it to be ranked by google pagerank. please tell me the process. ... By writing high quality articles that get alot of visitors

  14. asrizal wahdan wilsa // July 15, 2009 at 8:32 PM  

    I need it sob, please help me, how you get it???
    http://www.asrizalwebblog.co.cc

  15. mobil bekas // July 16, 2009 at 5:52 PM  

    mesti rajin diupdate blognya... hehe.. sayang banget dah PR 1 balik ke asal lagi..

  16. Koje // July 14, 2010 at 4:12 AM  

    hehhe, semangat deh buat semuanya :)
    salam sukses :)

  17. Work At Home // February 25, 2011 at 9:30 AM  

    I searched this blog on Google for good ways and got a chance to visit upon it. Blog looks interesting for me, and posts looks cool and nice.

  18. 4All // March 2, 2011 at 12:00 AM  

    wah semoga tetap semangat ya mas,,,sukses selalu

  19. Online Spanish Courses // March 12, 2011 at 5:19 PM  

    I wanna say thanks to admin very much not only for this post excluding also for his all preceding efforts. I will be coming back to your blog for interesting articles again......

  20. Classification of jewelry // March 15, 2011 at 6:11 PM  

    I get translate whole article in google translator and i have come to know about the actual points of this article, to increase traffic on a site i must say it is very helpful, thanks.......

  21. Cheap watches // March 19, 2011 at 4:26 PM  

    These points are very informative in themselves, where did you get these ideas to write such wonderful articles, I always try to write something new for my site as well but I cannot do so :(

  22. hotel apartments in dubai // March 28, 2011 at 4:59 PM  

    How did you get your page in top lists of these search engines, I am trying hard to get my site to top, but I can’t get it right, I think I need to do strong SEO for my site to have this opportunity.

  23. Harley Street // April 26, 2011 at 5:34 AM  

    Well I ought to say I was wandering here and there on internet, but being here is good destiny for me, thankfulness pal…

  24. Apartment Software // August 2, 2011 at 11:40 PM  

    It was extremely interesting for me to read that post. Thanks the author for it. I like such topics and anything that is connected to this matter. I would like to read a bit more on that blog soon.

  25. Virgo Characteristics // August 5, 2011 at 10:37 AM  

    Great article. You wrote very informative and helpful tips. I also read you other post and also M coming back soon for more informative and attractive post's.

  26. Nigeria flights // August 24, 2011 at 1:32 AM  

    Your blog post rocks! Good job. Internet marketers really liked perusing the goods, it again isn't like the other entire one things which actually affects to read simple things through.

  27. arik air flights to Lagos // August 25, 2011 at 9:25 AM  

    Appreciate your formulating an exceptionally decent article, our kids and i happened to your website page as well as several written piece. Is exceedingly good type publishing

  28. Arik Air flights to Lagos // August 26, 2011 at 6:25 PM  

    Your blog post rocks! Good job. Internet marketers really liked perusing the goods, it again isn't like the other entire one things which actually affects to read simple things through.

  29. Luxury Travel PR // September 23, 2011 at 2:50 AM  

    You provide a latest information in your post I apprising you on this work keep doing good job so its makes enable to you for your splendid future

  30. Tourism Authority of Thailand Medical Travel and Information // September 28, 2011 at 8:17 PM  

    This is a very appreciable post I and other people also like your post I appreciate your work which you done keep doing hard working for your bright future.

  31. Cheap Flights to Lagos // October 28, 2011 at 12:49 AM  

    It’s a very nice post of you . you doing a good job keep it up its very beneficial for us and it’s a latest information for us

  32. Flights to Lagos // November 15, 2011 at 2:59 PM  

    This is very informative blog regarding SEO, thanks so much for sharing your thoughts; i was looking for such article for many days...

  33. Digital Areas // December 16, 2012 at 11:41 PM  

    gaswat dong yah kalo begitu.. berarti mesti sering-sering update nih kalo begitu., hehehe

  34. Colley & Colley, LLP - Austin // January 25, 2013 at 8:54 PM  

    Thank you for the auspicious writeup. It actually was a enjoyment account it. Glance complex to far added agreeable from you! However, how could we communicate?

  35. naik haji // April 4, 2013 at 9:35 AM  

    tapi sekarang udah 1 lagi kok gan..

  36. hari kartini // April 26, 2013 at 10:29 PM  

    nice-info

  37. Sejarah Fashion // May 22, 2013 at 11:44 AM  

    nice-info

  38. hari kartini // May 22, 2013 at 11:44 AM  

    keren,gan-infonya

  39. Berpenampilan Sederhana // June 3, 2013 at 10:55 PM  

    terima-kasih-atas-informasinya

Post a Comment